Om oss

Egne bilder (juni 2015)

NG Secure er landets ledende aktør innen makulering. Vi tilbyr sikker makulering av sensitive dokumenter, digitale lagringsmedier, og andre varer og produkter.

For oss vil alltid sikkerheten være det viktigste. Vi har derfor et kontinuerlig fokus på å opprettholde grunnsikringsnivå i hele vår verdikjede. Semac AS er vår sømløse sikkerhet – og beredskapspartner og gjennomfører årlig tilsyn og kvalitetssikrer grunnsikringsnivået med påfølgende Sikringssertifikat™.

Vi er opptatt av miljøet og jobber derfor for at alt vi behandler skal kunne benyttes til nye produkter.

NG Secure er ISO sertifisert etter ISO 9001:2015 (Kvalitetsledelse) og revisjonen utføres av DNV GL.

Vår visjon er at sensitiv informasjon aldri skal komme på avveie.

Våre verdier:

  • Lagånd
  • Ansvarlighet
  • Proaktivitet
  • Kremmerskap

 

NG Secure – en del av Norsk Gjenvinning

Norsk Gjenvinning-konsernet er markedslederen i den norske gjenvinningsbransjen. Konsernet eies av Summa Equity og er etablert med rundt 50 anlegg og over 1.700 ansatte i Norge, Danmark, Sverige og England.

NG samler inn alle typer avfall fra næringslivet og produserer avfallsbaserte råvarer som selges i det internasjonale markedet.

NGs innsats er et viktig bidrag til den sirkulære økonomien og det nasjonale miljøregnskapet. Visjonen er at avfall blir løsningen på fremtidens ressursproblem - og for NG betyr det at «Det finnes ikke søppel mer».

Umbraco CMS Fra MarkedsPartner